winkel

Onze winkel

In den Schroer

Het is onze passie..

In den Schroer staat voor professionele service, producten en begeleiding in de wereld van dames-, kinderstoffen en fournituren. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en met zorg samengesteld.

Uw naai- en Lock- en borduurmachine heeft onderhoud nodig om de levensduur van het apparaat te waarborgen.

Voor het onderhoud en reparatie van uw machines bent u bij ons aan het juiste adres. Ook machines die niet bij ons gekocht zijn kunnen bij ons voor professioneel onderhoud terecht.

U kunt uw machine binnenbrengen tijdens openingstijden en wij geven u een prijsopgave en een afhaaltijdstip door. Of u maakt een afspraak om de machine binnen te brengen, wij geven u dan al een prijsindicatie en uw machine is klaar binnen 3 tot 4 dagen (mits de eventueel benodigde onderdelen voorradig zijn) U wordt uiteraard telefonisch op de hoogte gehouden bij prijswijzigingen en andere onvoorziene omstandigheden.

Alle reparaties en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats.

U parkeert altijd gratis bij ons voor de deur. Is uw machine erg zwaar of heeft u moeite met tillen dan helpen wij graag met binnen brengen!

Is het voor u niet mogelijk om de machine bij ons te brengen, dan halen wij hem op en brengen hem ook weer terug! (Gratis in regio Zuid-Limburg)

www.indenschroer.nl

Merken

vragen, of ben je met een naaiwerk bezig?

neem gerust contact met ons op
of kom langs in onze winkel